Lekcje Gitary Klasycznej


Opinie

[ Dopisz się ]
Dodaj opinię



Wpisz kod z obrazka.
Kod =>
2018-09-06 12:41:57
Maciek napisał:
Temat: Super
Super lekcje polecam

2017-12-31 12:57:18
Ksenia napisał:
Temat: Opinia
Miałam przyjemność współpracować z Pawłem. Jest świetnym gitarzystą, nauczycielem i cudownym człowiekiem.Serdecznie polecam!!!

2017-09-13 19:19:36
leszek napisał:
Temat: 1 lekcja
byłem na pierwszej lekcji - mam lata abrachamowe - a więc troche juz jest - Paweł jest urodzonym belfrem - ale takim bardzo pozytywnym :)

2017-08-29 21:26:17
Gaba napisał:
Temat: Opinia
Super lekcje! Pan Paweł jest zawsze przygotowany: przygotowuje piosenki, ale również można samemu dawać propozycje, których potem można się naprawdę świetnie nauczyć. Czasem są piosenki-zagadki, ale nigdy nie ma laby. ;) Jestem bardzo zadowolona, dużo nauczyłam się w krótkim czasie.
Teraz przygrywam harcerkom na zbiórkach i wyjazdach.
Polecam

2017-03-28 17:51:03
P.J. napisał:
Temat: odp
dzięki TD ! :) pozdrawiam

2017-03-20 22:35:35
TD napisał:
Temat: nauczyciel
Pawla znam ze studiow, zawsze cierpliwy i opanowany. Juz wtedy mial wlasciwe predyspozycje zeby zostac dobrym nauczycielem. Grajac na gitarze niemal odplywal, widac bylo ze to jego najwieksza pasja. Gratuluje glownej nagrody w konkursie miedzynarodowym!

2016-06-11 13:50:29
Jasiu napisał:
Temat: Opinia
Wszystkim, chcącym nauczyć się grać na gitarze polecam p. Pawła. Na lekcjach panuje przyjazna atmosfera. Uczę się od niedawna, a już słychać postępy. POLECAM !

2014-12-10 17:52:07
Monika napisał:
Temat: Nauka
Witajcie. Uczę się u Pawła dopiero od 1,5 miesiąca i mogę napisać, że to wystarczyło by na nowo pokochać grę na gitarze. Z dnia na dzień coraz trudniej jest się z nią rozstawać, a coraz łatwiej oderwać się od innych spraw by czas poświęci na grę na gitarze. To naprawdę świetny nauczyciel i potrafi do każdego ucznia podejść indywidualnie. Zawsze szybko się zniechęcałam i po kilku niepowodzeniach gitarę odstawiałam na bok. Teraz jest zupełnie inaczej, pomimo, że nie zawsze wychodzi nie poddaję się, dzięki tym lekcjom znalazłam w sobie wystarczająco dość siły by się nauczyć grać.

2014-01-08 22:19:54
BK napisał:
Temat: Opinia
Polecam! Solidny człowiek, konkretnie podchodzi do rzeczy. Ma poczucie humoru i wie co robi :)

2014-01-06 20:39:30
Nicole napisał:
Temat: Opinia
Po dwóch latach mogę spokojnie stwierdzić, że pan Paweł jest bardzo dobrym nauczycielem. Lekcje są naprawdę przyjemne i wesołe ;) Polecam

2013-10-07 10:51:14
P.J. napisał:
Temat: Galeria Wzgórze
hehe nooo u Kukioły było klawo! ;)

2013-10-05 13:26:58
Kasia napisał:
Temat: :)
Paweł to pełen profesjonalizm, sympatyczny, spokojny. Lekcje z nim to czysta przyjemność
A koncert u Kukioły... MISTRZOSTWO. POLECEAM!!

2013-09-24 23:21:54
Dominik napisał:
Temat: Moja opinia
Na lekcje chodzę już drugi sezon. Bardzo mi się podoba sposób prowadzenia zajęć, koleżeńska atmosfera, profesjonalizm Pawła (przeze mnie zwanego - Maestro):))) Tempo zajęć jest wprost proporcjonalne do postępów ucznia, nie ma stresu, Maestro jest otwarty na propozycje. Dla mnie lekcje gitary są oderwaniem od codziennego pędu, pracy, obowiązków, po prostu je lubię. Relaks, połączenie przyjemnego z pożytecznym. Polecam Pawła jako nauczyciela - bez wahania.

2013-09-22 20:05:42
P.J. napisał:
Temat: :)
dziękuję za miłe słowa :)

2013-09-22 18:25:38
Aga napisał:
Temat: mistrzostwo:-)
Kiedy usłyszałam pierwsze dźwięki gitary, byłam zahipnotyzowana. Przy każdym kolejnym, stan się pogłębiał:-) Gra Pawła to jak najlepszy lek na smutek a równocześnie idealna porcja radości. Ten balans jest fascynujący. Godny polecenia. Dziękuję za możliwość przenoszenia się w magiczny świat

2013-09-10 13:59:21
Paweł Piec napisał:
Temat: opinia
Paweł Janowski jest wyśmienitym pedagogiem i wspaniałym człowiekiem.
Wiem, jako nauczyciel saksofonu jak wiele cierpliwości i pracy wymaga wykształcenie dobrego instrumentalisty.
Polecam lekcje Pawła.
Pozdrawiam i zapraszam.
do odwiedzenia i nauki gry na saksofonie.
www.pawelpiec.pl
www.lekcjesaksofonu.pl

2013-09-04 16:06:04
P.J. napisał:
Temat: utwory
już niedługo będą...

2013-09-04 09:37:15
nn napisał:
Temat: muzyka
chcialoby sie posluchac utworow zamieszczonych an stronie, ale wyskakuje error; szkoda bo pamietam ze tworzyles piekne utwory.
pozdrawiam

2013-08-20 14:18:13
MB napisał:
Temat: koncerty
Muzyka Pawła jest świetna, zachęcam wszystkich do posłuchania na żywo na corocznych koncertach, które są gwarancją udanego wieczoru :)

2013-08-16 10:19:04
P.J. napisał:
Temat: K.F.
Ja też... to ciekawe jakie to będzie.

2013-08-16 08:29:04
M. napisał:
Temat: KF
już nie mogę się doczekać żeby to usłyszeć....

2013-06-21 10:01:09
Gall Anonim napisał:
Temat: krecie metro
SUPERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

2013-05-23 16:05:02
Mateusz napisał:
Temat: Bardzo dobry nauczyciel
Lekcje rozpocząłem już jakiś czas temu i muszę przyznać, że są prowadzone profesjonalnie oraz w przyjemnej atmosferze. Serdecznie polecam.

2013-05-04 19:46:26
Dorota napisał:
Temat: Wspaniały nauczyciel
W wieku 18x2 można również zacząć grę na gitarze ale najlepiej z takim nauczycielem jakim jest Paweł :):):)
Mega cierpliwy ,spokojny, bardzo sympatyczny.
Potrafi zainteresować grą , nie ma szans żeby odpuścić nawet jeśli chwilowo coś nie wychodzi :)
Wszystkim którzy chcą zacząć grę polecam bardzo gorąco

2013-04-18 09:47:55
DJ napisał:
Temat: Kolega Paweł
Jako kolega Pawła, pamiętam kilkukrotne \"koncerty\" gitarowe, urządzane w sklepie muzycznym, podczas testowania różnych gitar. Wysoka kultura osobista, doskonała znajomość zagadnień związanych z muzyką, zarówno teoretycznych, jak i praktycznych, oraz \"głowa w chmurach\" - oto cały Paweł:-)

2013-04-18 07:25:09
Grześ napisał:
Temat: Super!
Pan Paweł ma bardzo dobre podejście do ucznia, wprowadza miłą atmosferę podczas lekcji, przez co potrafi zainteresować gitarą. Od czasu, gdy uczę się pod jego okiem gra na tym instrumencie staje się przyjemnością bo widzę swoje postępy.

2013-04-17 22:28:22
FowlPS napisał:
Temat: lekcje gitary
Bardzo polecam, najlepszy ze wszystkich nauczycieli gitary których miałem okazję poznać.

2013-02-01 23:08:46
Stary belfer napisał:
Temat: Pięknie
Po wysłuchaniu tych paru utworów jestem zachwycony, nastrojowość i urok muzyki długo pozostał w mej głowie. Tak Pawle trzymaj, życzę powodzenia i sukcesów. Gratuluję sukcesu międzynarodowego.

2011-12-04 15:14:17
KOMLOGO napisał:
Temat: akompaniament
W imieniu firmy KOMLOGO, serdecznie dziękuję Panu Pawłowi za skomponowanie podkładu muzycznego do logopedycznych programów komputerowych.

2011-12-04 15:12:04
Piotr napisał:
Temat: Pan Paweł
Rzetelna firma. Zawsze na czas. Słychać efekty pracy.

2011-12-04 15:10:48
Joanna napisał:
Temat: nauka
Bardzo utalentowany młody człowiek. Na lekcjach spokojny, cierpliwy, opanowany. Lubią go dzieci i rodzice :)

2011-12-04 15:08:46
A.G. napisał:
Temat: Lekcje
Super nauczyciel. Mój syn miał już kilku i Pan Paweł jest najlepszy :)

2011-09-27 20:49:56
Gossip napisał:
Temat: Wakcje
Po tych dwóch miesiącach to starasznie palce bolą... :P

2011-09-12 22:20:18
Ja napisał:
Temat: Boski
Krążą pogłoski że jesteś boski :-D